Transfernieuws

'Overmars wilde Nederlandse enclave vergroten door Blind naar Antwerp te halen'

'Overmars wilde Nederlandse enclave vergroten door Blind naar Antwerp te halen'

05-08-2022 08:58 Laatste update: 09:48
1

Marc Overmars heeft het maar druk bij Royal Antwerp FC. De technisch directeur heeft al de nodige Nederlanders naar de Belgische havenstad weten te halen, maar deed ook een opmerkelijke poging bij Ajax. Overmars polste Daley Blind voor een avontuur in Antwerpen.

Sinds de aanstelling van Overmars groeit de Nederlandse enclave bij Antwerp met de maand. Naast de Nederlandse directeur werden ook trainer Mark van Bommel en de spelers Vincent Janssen en Jurgen Ekkelenkamp naar Vlaanderen gehaald. Daar moest afgelopen zomer de naam van Blind aan worden toegevoegd.

Volgens Het Nieuwsblad sprak Overmars met de entourage van de Ajax-verdediger, die de deur naar Antwerp niet helemaal dichtgooide. Een eventuele overgang zou ter sprake kunnen komen wanneer Blind zijn basisplek in Amsterdam zou verliezen. Dat is nu nog niet het geval.

Dat de Oranje-international zijn plek bij Ajax gaat verliezen, behoort zeker tot de mogelijkheden. Met Calvin Bassey en Owen Wijndal haalde de landskampioen twee verdedigers binnen die op zijn positie uit de voeten kunnen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!