Transfernieuws

'Antony 'te duur' voor Manchester United, Ten Hag schakelt door naar Ziyech'

'Antony 'te duur' voor Manchester United, Ten Hag schakelt door naar Ziyech'

04-08-2022 07:43 Laatste update: 07:57

Erik ten Hag is in de zoektocht naar een aanvaller uitgekomen bij Hakim Ziyech, meldy Nabil Djellit. De journalist van France Football en L'Équipe meldt dat de Marokkaan als alternatief voor Antony geldt.

Volgens de journalist is Ziyech 'een van de prioriteiten' van Ten Hag. Niet iedereen binnen Manchester United is overtuigd van de kwaliteiten van de oud-Ajacied. De technicus veroverde bij Chelsea nooit een vaste basisplaats en de verwachting is dat Ziyech ook komend seizoen weer veelvuldig op de bank zal moeten plaatsnemen onder trainer Thomas Tuchel. De spelverdeler zou daarom zeker openstaan voor een transfer naar het United van Ten Hag.

United is de afgelopen weken druk bezig geweest met de komst cab Antony, maar tot een deal met Ajax kwam het niet. The Mancunians brachten een bod uit van zestig miljoen euro, maar dat was niet genoeg voor de Amsterdammers. United lijkt niet verder te willen gaan, waardoor de focus nu verlegd wordt naar Ziyech, meldt Djellit.

Zaterdag was Ziyech nog trefzeker voor Chelsea in het oefenduel met Udinese. De Marokkaan mocht aanleggen voor een strafschop en benutte deze feilloos. Ziyech heeft nog een contract tot medio 2025.  

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!