Transfernieuws

'Feyenoord biedt vijf miljoen euro, FC Twente verlangt ruim het dubbele'

'Feyenoord biedt vijf miljoen euro, FC Twente verlangt ruim het dubbele'

2 augustus - 21:39 Laatste update: 2 augustus - 21:39
9

Feyenoord heeft een bod uitgebracht ter waarde van vijf miljoen euro op Ramiz Zerrouki, meldt De Telegraaf. Trainer Ron Jans denkt volgens de ochtendkrant dat hij meer dan tien miljoen euro moet kosten.

De belangstelling van de Rotterdammers in de 24-jarige middenvelder lekte al eerder uit via Jan Streur. "Ja, het klopt dat Feyenoord contact heeft opgenomen. We hebben nog niet gesproken, maar dat gaat wel gebeuren. Ik hoor wel wat ze willen. Maar ze willen de speler, lijkt mij", zei de technisch directeur maandag tegen RTV Oost. Nu weet De Telegraaf te onthullen wat de hoogte van het openingsbod van Feyenoord was.

Volgens informatie van de ochtendkrant verlangen de Tukkers een bedrag van ruim elf miljoen euro. Door de Duitse website Transfermarkt wordt de waarde van Zerrouki geschat op een bedrag van 3,5 miljoen euro. 'De speler zelf heeft nog nergens gereageerd op de belangstelling van de Rotterdammers, maar het is een publiek geheim dat een club nooit zal bieden op een speler als men niet zeker weet of de betreffende speler open staat voor een transfer', aldus De Telegraaf.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie