Nieuws

Timber-nieuws is startschot: 'Feyenoord en Benfica onderhandelen over Aursnes'

Timber-nieuws is startschot: 'Feyenoord en Benfica onderhandelen over Aursnes'

27-07-2022 09:20

Feyenoord en SL Benfica zijn begonnen met de onderhandelingen over Frederik Aursnes. Een week geleden werd bekend dat de club van Roger Schmidt verregaande interesse zou hebben in de diensten van de Noor. Daar gaat nu officieel over gesproken worden, weet het betrouwbare 1908.nl.

Aursnes zou zelf wel openstaan voor een overgang naar Benfica. De 26-jarige Noor zou zich graag willen profileren in de Champions League. De middenvelder zou volgens 1908.nl ‘net langer binnen boord te houden zijn’ voor Feyenoord. Er wordt een akkoord voor een bedrag van boven de vijftien miljoen euro verwacht.

De vervanger van Aursnes staat al nagenoeg klaar voor Feyenoord. Woensdagochtend kwam het nieuws naar buiten dat Quinten Timber de Rotterdamse gelederen zal komen versterken. Voor de middenvelder van FC Utrecht worden alle transferrecords verbroken.

De verkoop van Aursnes is er een met twee kanten. Aan de ene kant lacht Feyenoord in zijn vuistje aangezien het de Noor afgelopen zomer voor een half miljoen euro oppikte bij Molde FK, maar aan de andere kant was hij onmisbaar in het spel van Arne Slot.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!