Transfernieuws

NAC haalt kind van de club na vijf jaar terug: 'Keihard geknokt om terug te komen'

NAC haalt kind van de club na vijf jaar terug: 'Keihard geknokt om terug te komen'

25-07-2022 16:26 Laatste update: 16:27

NAC Breda is erin geslaagd om Thomas Marijnissen te strikken. De aanvaller keert na vijf jaar terug op het oude nest, nadat hij zich succesvol heeft laten zien bij Kozakken Boys.

Marijnissen tekent een contract voor twee jaar in het Rat Verlegh stadion. Van een terugkeer was al geruime tijd sprake, maar de twee clubs werden het maar niet eens over de transfersom. Uiteindelijk werd er toch een akkoord bereikt.

"Ik ben ontzettend blij en trots dat ik na vijf jaar weer terugkeer bij NAC. De afgelopen jaren heb ik hard gewerkt om mij weer te laten zien. Deze terugkeer voelt echt als thuiskomen en ik kan niet wachten om weer op het veld te staan in het Rat Verlegh Stadion", aldus Marijnissen op de clubsite van NAC.

"We zijn ontzettend blij dat we Thomas binnenboord hebben. Het is natuurlijk een jongen van de club die de laatste jaren keihard heeft geknokt om terug in het profvoetbal te komen", vertelt hoofd jeugdopleiding Eric Hellemons namens NAC. "We kennen Thomas als een creatieve en snelle buitenspeler met een goed rechterbeen. Hij beschikt tevens over de juiste mentaliteit en de wil om te presteren."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!