Nieuws

Narsingh duikt op in Europa: ex-international tekent contract in Polen

Narsingh duikt op in Europa: ex-international tekent contract in Polen

20-07-2022 18:59 Laatste update: 19:04

Luciano Narsingh vervolgt zijn carrière in Polen. De voormalig speler van onder meer sc Heerenveen en PSV heeft een krabbel gezet onder een contract voor minimaal één seizoen bij MKS Miedsz.

Narsingh speelde afgelopen half jaar in Australië voor Sydney FC, waar hij in veertien wedstrijd slechts één treffer produceerde. De transfervrije aanvaller besloot terug te keren naar Europa en heeft een éénjarig contract getekend met een optie voor nog een jaar. Miedsz eindigde afgelopen seizoen op de zevende plek in de Ekstraklasa, de hoogste voetbalcompetitie in Polen.

De 31-jarige vleugelaanvaller begon zijn loopbaan bij Heerenveen, waar hij uitgroeide tot Oranje-International en een overstap naar PSV verdiende. Na vijf jaar Eindhoven achtte Narsingh zichzelf rijp voor een buitenlands avontuur bij Swansea City. Na tweeënhalf jaar keerde hij terug naar de Eredivisie waar hij uitkwam voor Feyenoord en FC Twente. Via Australië keert Narsingh nu dus weer terug in Europa.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!