Nieuws

Boadu in aanloop naar confrontatie met PSV: 'Ze hebben zich behoorlijk versterkt'

Boadu in aanloop naar confrontatie met PSV: 'Ze hebben zich behoorlijk versterkt'

19-07-2022 08:06
1

Maandag kwam de naam van AS Monaco uit de koker als tegenstander van PSV in de voorronde van de Champions League. Dat betekent een herhaling van het affiche uit het afgelopen seizoen en opnieuw een weerzien met Myron Boadu.

Boadu was met zijn doelpunt afgelopen seizoen mede verantwoordelijk voor de overwinning van de Monegasken in Eindhoven, waar het 1-2 werd. De Nederlandse spits treft dit jaar een heel andere PSV-selectie. "We weten wat we tegen PSV kunnen verwachten, al zijn er natuurlijk nieuwe spelers bij en hebben ze zich behoorlijk versterkt", wordt hij geciteerd door De Telegraaf.

Ook in Monaco hebben ze niet stilgezeten op de transfermarkt. De concurrentie voor Boadu was al hoog, maar is alleen maar toegenomen. De voormalig aanvaller van AZ moest het al uitvechten met Wissam Ben Yedder en Kevin Volland, daar is nu ook Breel Embolo bijgekomen. Dat betekent volgens hem niet dat hij al is afgeschreven.

"Ik heb een goed gesprek gehad met de club. AS Monaco heeft alle vertrouwen in mij. Ja, ook de nieuwe trainer Philippe Clement", aldus Boadu, die momenteel last heeft van zijn rug. "Maar ik zal op tijd voor de wedstrijden tegen PSV fit zijn."

PSV en AS Monaco starten op dinsdag 2 augustus met het tweeluik. Op 9 augustus wordt de return gespeeld, waarna bekend is wie er in de laatste voorronde van de Champions League mag aantreden.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie