Nieuws

Ten Hag doet voorspelling over aankoop Eriksen: 'Zij gaan van hem genieten'

Ten Hag doet voorspelling over aankoop Eriksen: 'Zij gaan van hem genieten'

18-07-2022 15:24

Erik ten Hag is blij met de komst van de ervaren Christian Eriksen. De Nederlandse manager van Manchester United verwacht dat de Deense spelmaker veel gaat toevoegen aan het aanvalsspel van The Mancunians.

Uiteindelijk viel de keuze van Eriksen op Manchester United. Tottenham Hotspur en Brentford, de ploeg waar de international het afgelopen half jaar verbleef, waren eveneens geïnteresseerd. "Hij is een ervaren speler. Hij speelde in Italië en in Nederland bij Ajax. Ook heeft hij de nodige Premier League-ervaring", zegt Ten Hag tegen het clubkanaal van The Red Devils.

Eriksen lijkt dan ook niet gehaald te zijn voor de breedte. "Het is geweldig dat we hem nu binnen hebben. Hij is een geweldig speler en fans zullen van hem gaan genieten. Onze aanvallers zullen ook blij zijn met zo'n creatieveling op het veld. Hij heeft altijd goede ideeën", is Ten Hag bijzonder lovend.

Met Bruno Fernandes lijkt Eriksen uit te maken wie de nummer tien van Manchester United wordt. Het is niet uitgesloten dat de Portugees en Deen samen op het veld komen te staan, aangezien Fernandes ook als controleur op het middenveld uit de voeten kan.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!