Nieuws

'Ajax heeft volgende aanwinst bijna binnen: Conceição tekent voor vijf seizoenen'

'Ajax heeft volgende aanwinst bijna binnen: Conceição tekent voor vijf seizoenen'

16-07-2022 13:23
1

Francisco Conceição staat op het punt FC Porto te verruilen voor Ajax. De 'Portugese Messi' tekent spoedig een vijfjarig contract in Amsterdam. Ajax betaalt het bedrag van de ontsnappingsclausule van de rechterflankspeler die vijf miljoen euro bedraagt.

Dat meldt Fabrizio Romano. Portugese media berichtten eerder al dat Ajax de vijf miljoen euro neerlegt voor de zoon van de trainer van FC Porto. Conceição gaat een vijfjarig contract tekenen in Amsterdam en wordt vooral gehaald met oog op de toekomst. De komst van de Portugees houdt niet in dat Antony zomaar vertrekt. Integendeel, Ajax hoopt de Braziliaan te behouden terwijl de nieuwe aanwinst wordt klaargestoomd voor het hoogste niveau. 

Porto hoopte zelf dat de speler, die in 2023 uit zijn contract loopt bij de club, zijn contract zou verlengen. De rechtsmid annex rechtsbuiten wil echter het avontuur aangaan en meldt zich spoedig in Amsterdam. De twee clubs zijn het eens, het enige wat nog in de weg kan staan is de medische keuring. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!