Nieuws

Van Nistelrooij ziet 'versterking' al bij PSV rondlopen: 'Kan een topper worden'

Van Nistelrooij ziet 'versterking' al bij PSV rondlopen: 'Kan een topper worden'

11-07-2022 15:51

Ruud van Nistelrooij acht de komst van een nieuwe centrale verdediger niet noodzakelijk is voor PSV. Maandag kwam het nieuws naar buiten dat Jarrad Branthwaite in beeld is bij de Eindhovenaren, maar de trainer ziet ook interne oplossingen.

Walter Benítez, Luuk de Jong, Guus Til en Xavi Simons kwamen al naar Eindhoven deze zomer, maar door de blessure van Olivier Boscagli kijkt PSV rond voor een centrale verdediger. "Ik denk dat we met André Ramalho een topper hebben, die binnenkort fit is. Met Jordan Teze hebben we een topper, Armando Obispo is een jongen, die een topper kan worden", aldus Van Nistelrooy tegenover De Telegraaf.

De oud-topspits is op zoek naar een échte ‘topper’ in de centrale verdediging. "Natuurlijk wil je een topper, maar moet dat een gearriveerde topper zijn of kijk je op een andere manier? Je kijkt ook naar wat je nu in huis hebt", aldus de trainer van PSV. "We hebben ook Olivier Boscagli nog, die als alles goed gaat, weer in januari/februari kan aansluiten. Dan zoek je voor nu naar een andere oplossing. En het is ook geweldig, dat Derrick Luckassen zich zo aandient. Die klopt ook op de deur."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!