Transfernieuws

'Hyperambitieuze Serie A-promovendus doet Suárez miljoenenvoorstel'

'Hyperambitieuze Serie A-promovendus doet Suárez miljoenenvoorstel'

09-07-2022 11:45

AC Monza is in de markt om Luis Suárez aan te trekken, nadat een transfer naar River Plate afketste voor de Uruguayaanse aanvaller. De hyperambitieuze club van Silvio Berlusconi zet in op de komst van gevestigde namen.

Inmiddels staat de teller al op dertien aanwinsten en Suárez moet de veertiende worden als het aan Berlusconi ligt. La Gazzetta dello Sport-journalist Alfredo Pedullà stelt dat algemeen directeur Adriano Galliani reeds een onderhoud heeft gehad met de doelpuntenmachine en hem een aanbod heeft voorgeschoteld.

Qua salaris hoeft de international niet krom te liggen: Monza is bereid om hem een jaarloon van vijf miljoen euro te bieden. Suàrez is niet de enige grote naam die in verband wordt gebracht met een transfer naar de promovendus. Eerder kwamen Paulo Dybala, Edin Dzeko, Mauro Icardi en Mario Balotelli voorbij in de geruchtenmolen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!