Hummels uit frustratie na rode kaart: 'Antony moet leren om een sportman te zijn'

Hummels uit frustratie na rode kaart: 'Antony moet leren om een sportman te zijn'

04-11-2021 09:32 Laatste update: 09:33
Champions League 0 Reacties

Mats Hummels was met stomheid geslagen toen hij na een halfuur een rode prent ontving van Michael Oliver na een overtreding op Antony. De routinier kon zijn woede na afloop amper verkroppen.

Hummels onderschrijft dat zelfs Antony het niet eens was met de beslissing van Michael Oliver. "Hij heeft me nota bene verteld dat het geen rood was", onthult de 32-jarige verdediger in een interview met DAZN. De Braziliaan kermde het uit van de pijn en rolde over het gras, wat niet op sympathie van Hummels kan rekenen. "Hij is een fantastische speler, hopelijk leert hij ook nog hoe hij een goede sportman wordt. Daar moeten we het ook nog over hebben: erg onsportief, zijn geacteer."

De Borussia Dortmund-verdediger heeft ook geen goed woord over voor Oliver, die zijn beslissing ook na het zien van de beelden liet staan. "Ik kon het niet geloven dat hij bij zijn beslissing bleef toen hij de beelden terugzag. Hij heeft de wedstrijd beslist en dat weet hij zelf ook", foetert Hummels. "Ik heb de beelden in de eerste helft nog teruggezien nadat ik van het veld was gestuurd. Het is me een raadsel waarom een scheidsrechter op Champions League-niveau hier een rode kaart voor kan geven."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie