Transfernieuws

'Fortuna blijft actief en wil Feyenoorder verleiden tot tweede periode in Limburg'

'Fortuna blijft actief en wil Feyenoorder verleiden tot tweede periode in Limburg'

04-07-2022 21:34 Laatste update: 22:04

Fortuna Sittard wil Mark Diemers verlossen van zijn uitzichtloze situatie bij Feyenoord. De Limburgers zijn op zoek naar een aanvallende middenvelder, nadat Zian Flemming vertrokken is naar Millwall FC.

Zonder Diemers is Feyenoord afgereisd voor een trainingskamp in Oostenrijk. De spelverdeler ontbreekt omdat hij op het punt staat om voor de tweede keer vader te worden. Alhoewel de interesse nog niet officieel kenbaar is gemaakt bij de Rotterdammers, weet Voetbal International te melden dat Fortuna in de markt is.

Trainer in Sittard is Sjors Ultee. Hij werkte in het verleden al samen met de rechtspoot bij FC Utrecht. "Ik zit op dit moment nog bij Feyenoord, maar sta overal voor open", liet Diemers optekenen door VI. "Eerder richtte ik me meer op het buitenland, maar vanwege mijn privésituatie is een andere Nederlandse club nu ook zeker een optie. Zolang ik me maar kan richten op de Nummer 10-positie, daar voel ik me het best."

Het afgelopen seizoen speelde Diemers na de winterstop voor Hannover 96. In 2020 werd hij door Feyenoord overgenomen voor Fortuna, nadat hij daar twee jaar lang indruk had gemaakt. In zijn eerste jaargang in De Kuip was hij nog basisspeler, maar onder trainer Arne Slot werd zijn rol steeds kleiner.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!