Transfernieuws

Speculatie rondom Feyenoord-contract tegengesproken: 'Gecheckt, totale onzin'

Speculatie rondom Feyenoord-contract tegengesproken: 'Gecheckt, totale onzin'

15 april - 20:19 Laatste update: 20:23

Feyenoord en Lutsharel Geertruida zijn niet in gesprek over een contract verlenging. Martijn Krabbendam, clubwatcher namens Voetbal International, weerlegt recente speculaties daarover.

Eerder werd namelijk door 1908.nl beweerd dat Feyenoord en Geertruida formele gesprekken zouden voeren. De zaakwaarnemer van Geertruida, Leegreg Fer, heeft dat echter stellig ontkend. "Er zijn geen onderhandelingen, er is geen aanbieding gedaan, geen voorwaarden besproken en er zijn geen eisen gesteld!!!", reageerde hij op social media. Krabbendam voegt eraan tijdens de uitzending van Voetbalpraat van ESPN wat aan toe. "Er ging een gerucht dat ze zouden praten en nadenken over contractonderhandelingen."

"Ik heb het gecheckt bij Feyenoord: totale onzin", aldus Krabbendam. "Er is niet over gesproken en niet over nagedacht." Het lijkt erop dat Geertruida, wiens contract nog loopt tot de zomer van 2025 en met een marktwaarde van 32 miljoen euro, een transfer ambieert. Die geruchten volgen nadat een eerdere overgang naar RB Leipzig vorige zomer niet doorging.

Ook Mikous Gouka van het Algemeen Dagblad heeft gereageerd op de speculaties. "Voor alle vragen: Feyenoord en Geertruida zijn niet in gesprek over een nieuwe contract", stelde hij op X. Hij bevestigt daarmee dat er momenteel niets speelt en dat verwacht wordt dat Geertruida in juli de club na jaren trouwe dienst zal verlaten.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!