Nieuws

Waar en hoe laat wordt de CL-kraker Manchester City - Real Madrid uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt de CL-kraker Manchester City - Real Madrid uitgezonden?

17 april - 13:30 Laatste update: 13:30

Na een zinderende ontmoeting die eindigde in een 3-3 gelijkspel, staan Manchester City en Real Madrid woensdag opnieuw tegenover elkaar. Dit keer is het Etihad Stadium het decor voor de ontknoping in de kwartfinales van de Champions League. Waar kun je deze kraker bekijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Live Manchester City - Real Madrid kijken

In het Etihad Stadium zullen twee kemphanen van de Europese top het in de terugwedstrijd van de kwartfinales van de Champions League tegen elkaar opnemen. De heenwedstrijd in Madrid zorgde voor een enorm spektakel met zes doelpunten. Federico Valverde scoorde het laatste doelpunt en tekende daarmee voor de 3-3 einduitslag. Dat betkent dat alles nog open ligt in de tweede wedstrijd.

Na een overwinning op RCD Mallorca kan Real Madrid in eigen land bijna de titel ruiken. Op het Spaanse eiland werd het 0-1 voor de ploeg van Carlo Ancelotti door een doelpunt vlak na rust van Aurélien Tchouaméni. De Fransman zal er in Manchester echter niet bij zijn door een schorsing. Pep Guardiola kon ook lachen na het competitieduel met Luton Town. Als enige titelkandidaat wist Manchester City te winnen en dus pakte het de koppositie in de Premier League.

Waar is Manchester City - Real Madrid te zien?

De uitzending van deze cruciale Champions League-wedstrijd begint woensdagavond 17 april om 21.00 uur op RTL 7. Ook is het duel bij Ziggo Sport te volgen, daar zal de wedstrijd in zijn geheel op Ziggo Sport Voetbal te zien zijn. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!