Nieuws

Taabouni blij met officieus debuut: 'Kökcü heeft me veel goede dingen verteld'

Taabouni blij met officieus debuut: 'Kökcü heeft me veel goede dingen verteld'

02-07-2022 18:59 Laatste update: 18:59

Mohamed Taabouni heeft in het oefenduel met FC Kopenhagen zijn officieuze debuut voor Feyenoord gemaakt. De middenvelder is ondanks het resultaat (0-7 verlies) blij met zijn eerste minuten in het Feyenoord-shirt.

"Dat ging best snel maar ik had er veel zin in," vertelt hij na afloop bij RTV Rijnmond. "Het resultaat is natuurlijk balen, als je verliest, zeker met deze cijfers. We zitten in de voorbereiding, net begonnen. We hebben dus nog tijd om dingen aan te passen en te doen wat we moeten doen. Maar ik ben blij om mijn officieuze debuut te maken."

De komst naar Feyenoord betekent voor Taabouni ook een hereniging met jeugdvriend Orkun Kökcü. "Ja, we hebben het vaak gehad over de club en hij heeft me veel goede dingen verteld. Ik ken de hoofdtrainer natuurlijk ook al. Feyenoord is een mooie club en spelers ontwikkelen zich hier goed door. Je ziet ze stappen maken. Dat trekt mij erg."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!