Nieuws

Waar en hoe laat wordt de oefeninterland Engeland - België uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt de oefeninterland Engeland - België uitgezonden?

23 maart - 23:49 Laatste update: 26 maart - 14:47

Engeland en België spelen dinsdagavond een vriendschappelijke interland tegen elkaar. Waar en hoe laat wordt dit duel uitgezonden? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids.

Engeland en België gaan komende zomer allebei als favoriet naar het EK. De Engelsen wellicht een tikkeltje meer dan de Belgen. The Three Lions beschikken over een unieke generatie, die tijdens het vorige EK de finale verloor en op het WK reikte tot de kwartfinales. De Belgen lijken hun laatste kans te hebben om te profiteren van de kwaliteiten van zwaargewichten als Kevin De Bruyne, Thibaut Courtois en Romelu Lukaku.

Beide teams wisten hun eerste oefeninterland van 2024 overigens niet te winnen. Engeland verloor thuis met 0-1 van Brazilië, terwijl België met 0-0 gelijkspeelde in en tegen Ierland.

Engeland - België kijken

Engeland – België begint dinsdag 26 maart om 20.45 uur in het Wembley Stadium in Londen. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip in z’n geheel te volgen op Ziggo Sport Racing en in een schakelprogramma op het open kanaal van Ziggo Sport. VoetbalNieuws.nl zal tevens verslag doen van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!