Nieuws

Waar en hoe laat kun je de EK-play-offwedstrijd Wales - Finland kijken?

Waar en hoe laat kun je de EK-play-offwedstrijd Wales - Finland kijken?

21 maart - 09:00 Laatste update: 09:00

De derde tegenstander van Oranje in de groepsfase van het EK is nog steeds onbekend. Na donderdagavond komt daar wat meer duidelijkheid in. Zo spelen Wales en Finland een van de twee halve finales van de play-offs tegen elkaar. Waar en hoe laat wordt dit duel uitgezonden? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Wales - Finland in de play-offs voor het EK

Wales en Finland wisten zich via de reguliere kwalificatie nog niet te plaatsen voor het EK van komende zomer in Duitsland, maar hebben door hun prestaties in de Nations League nog een uitweg in de play-offs. Beide landen waren er tijdens het vorige EK nog wel bij, maar één van hen zal in de halve finales afvallen. Uiteindelijk zal er een finale worden gespeeld tegen de winnaar van Polen – Estland. Het land dat het mini-pad A wint, zal zich bij Frankrijk, Oranje en Oostenrijk voegen in poule D.

Op welke zender kun je Wales - Finland kijken?

Wales – Finland begint donderdag 21 maart om 20.45 uur in het Cardiff City Stadium. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip in z’n geheel live te volgen bij Ziggo Sport Docu en in hoogtepunten via het schakelprogramma op Ziggo Sport Select. VoetbalNieuws.nl zal tevens verslag doen. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!