Nieuws

Courtois krijgt nieuwe tegenslag: zo lang is hij er al uit en dit is zijn blessure

Courtois krijgt nieuwe tegenslag: zo lang is hij er al uit en dit is zijn blessure

19 maart - 19:42

Thibaut Courtois heeft weer een flinke tegenslag te verwerken gekregen. De Belgische doelman was herstellende van een kruisbandblessure, maar heeft nu schade aan zijn meniscus, zo meldt Real Madrid via de officiële kanalen.

Courtois liep voor de start van het seizoen een kruisbandblessure op en maakte daardoor nog geen minuut. De Rode Duivel was op de goede weg terug en het leek er naar uit te zien dat hij in april weer terug zou keren bij Real, maar daar gaat nu een streep doorheen. Courtois liep een nieuwe blessure op tijdens de training en verliet het veld in tranen.

Het blijkt nu dat Courtois problemen heeft met zijn meniscus en moet naar verluidt zes weken toekijken. Zelf is de Belg er toch redelijk sterk onder. "Het is droevig dat ik een nieuwe blessure heb opgelopen, maar het is maar een kleine terugslag. Ik zal sterker dan ooit terugkomen", aldus de doelman, geciteerd door Fabrizio Romano.

Aangezien Courtois nog aan het revalideren was, is het niet gek dat hij dit niet bij België deed. Toch zou ook een fitte Courtois naar alle waarschijnlijkheid niet bij de Rode Duivels aansluiten. De doelman ruziede onlangs nog openlijk in de media met Domenico Tedesco en liet zelf al doorschemeren niet tijdens het EK in Duitsland te willen spelen. Deze discussie begon met een rel rondom de aanvoerdersband.