Nieuws

Dit is het statement van Dumfries na ludiek spandoek richting Hernandez

Dit is het statement van Dumfries na ludiek spandoek richting Hernandez

30 april - 14:55 Laatste update: 14:59

Denzel Dumfries is diep door het stof gegaan na het incident tijdens het kampioensfeest van Internazionale. De Oranje-international toonde een spandoek waarop hij stond afgebeeld met Theo Hernández aan een ketting. Dit zegt Dumfries in zijn statement.

Dumfries kreeg in het kampioensduel tussen Inter en AC Milan ruzie met Theo Hernandez, wat ervoor zorgde dat beide spelers met rood van het vekld af moesten. Het was niet de eerste keer dat de twee het aan de stok hadden en dus werd er na afloop een spanddoek gemaakt door fans. Hierop stond Dumfries afgebeeld met Theo Hernández aan een ketting.

‘Gisteren was de mooiste dag voor mij, alle spelers en iedereen bij de club’, schrijft Dumfries op Instagram. 'Dank aan alle fans die naar de parade zijn gekomen. Tijdens de parade heb ik een spandoek omhooggehouden dat een ongepaste afbeelding liet zien. Ik ben een voetballer die houdt van rivaliteit in het voetbal. Het is een cruciaal onderdeel van de sport. Ik realiseer me dat het omhooghouden van de banner een inschattingsfout van mij was. Het was helemaal niet slim', aldus de verdediger.