Coventry City - Ipswich Town live op televisie

Waar en hoe laat wordt Coventry City - Ipswich Town in de Championship uitgezonden?

30 april om 20:45

Terwijl de spanning in de Championship toeneemt, staat een cruciale ontmoeting op het programma: Coventry City ontvangt Ipswich Town. Deze wedstrijd is niet alleen een strijd om belangrijke punten, maar kan ook bepalend zijn voor promotie aspiraties. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Live Coventry City - Ipswich Town kijken

Voor Ipswich Town staat er veel op het spel. Een overwinning in deze wedstrijd betekent een gigantische stap richting promotie naar de Premier League, iets wat de club sinds het seizoen 2001/2002 niet meer heeft meegemaakt. Met nog maar één wedstrijd te gaan na deze clash, zou een overwinning hen drie punten voorsprong geven op hun dichtste concurrent Leeds United. Een kans om geschiedenis te schrijven is nabij voor Ipswich.

De resultaten van beide teams zijn de laatste tijd niet overtuigend. Ipswich Town heeft hun laatste vier wedstrijden niet gewonnen en speelde de laatste drie gelijk, terwijl Coventry City in hun laatste vier competitiewedstrijden ook zonder overwinning bleef. Echter, Coventry liet onlangs veerkracht zien door bijna voor een stunt te zorgen tegen Manchester United in de FA Cup, waar ze terugkwamen van een 3-0 achterstand en uiteindelijk nipt verloren na strafschoppen. Deze beide teams zijn dus gebrand op een overwinning.

Op welke zender is Coventry City - Ipswich Town te zien?

Coventry City - Ipswich Town begint dinsdag om 21.00 uur. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen bij Viaplay. VoetbalNieuws.nl zal tevens verslag doen. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.