Nieuws

UEFA stelt extra tickets beschikbaar: zo kun je het EK 2024 alsnog bijwonen

UEFA stelt extra tickets beschikbaar: zo kun je het EK 2024 alsnog bijwonen

30 april - 16:57

De UEFA heeft aangekondigd vanaf donderdag 100.000 extra tickets voor het EK 2024 in Duitsland beschikbaar te stellen. De tickets zijn vanaf elf uur 's ochtends te koop via het officiële ticketplatform.

Hoe kun je tickets kopen voor het EK?

Deze ticketverkoop omvat niet alleen tickets die eerder via het doorverkoopplatform zijn aangeboden, maar ook extra zitplaatsen door de recente uitbreiding van de stadioncapaciteit. Bovendien zullen er voor het eerst tickets met korting aangeboden worden voor plaatsen met beperkt zicht.

Deze verkoopactie is waarschijnlijk de laatste kans voor fans om live aanwezig te zijn bij wedstrijden, gezien de verwachting dat de tickets snel uitverkocht zullen zijn. In het bijzonder de tickets voor wedstrijden met veel vraag, zoals die van gastland Duitsland en de finale.

De Oranje-supporters zijn ook goed vertegenwoordigd; van de verwachte 40.000 Nederlandse fans per groepswedstrijd hebben reeds 15.000 hun ticket veiliggesteld. Nederland zal zijn groepswedstrijden spelen in Hamburg, Leipzig en Berlijn tegen respectievelijk Polen, Frankrijk en Oostenrijk.