Transfernieuws

BBC: leegloop dreigt bij United, deze spelers mogen allemaal worden verkocht

BBC: leegloop dreigt bij United, deze spelers mogen allemaal worden verkocht

30 april - 15:47

Manchester United staat op het punt een enorme transformatie door te maken onder leiding van de nieuwe eigenaar Sir Jim Ratcliffe. Het doel is om de club terug te brengen naar de top van het Engelse en Europese voetbal. Volgens een recente melding van de BBC is bijna de gehele selectie beschikbaar voor verkoop, behalve enkele sleutelspelers.

Welke spelers mogen worden verkocht bij Manchester United?

De club is bereid om te luisteren naar aanbiedingen voor bijna alle spelers, met uitzondering van de jonge talenten Kobbie Mainoo, Rasmus Højlund en Alejandro Garnacho. Ook sterspelers zoals Andre Onana, Diogo Dalot en Bruno Fernandes zouden enkel bij zeer hoge biedingen vertrekken. Marcus Rashford mag mogelijk ook vertrekken, al ziet Manchester United hem graag terugkeren naar zijn vorm van vorig seizoen, waarin hij dertig doelpunten maakte.

Deze rigoureuze aanpak volgt op het nieuws dat manager Erik ten Hag en de nieuwe technisch directeur Jason Wilcox binnenkort zullen overleggen over de toekomstplannen. Ondanks de ambitieuze plannen van de club, zijn de financiële middelen beperkt. Dit zou kunnen betekenen dat de echte krachtmeting van Manchester United pas volgend seizoen te zien zal zijn.

Manchester United bezet momenteel de zesde plaats in de Premier League, zes punten achter op de nummer vijf, Tottenham Hotspur. Er is nog een kans om zich direct te kwalificeren voor de Europa League als de club de FA Cup-finale tegen Manchester City wint.