Nieuws

Wesley Sneijder met harde woorden: dit zegt de voormalig prof over Lucas Vázquez

Wesley Sneijder met harde woorden: dit zegt de voormalig prof over Lucas Vázquez

1 mei - 06:50

Wesley Sneijder heeft felle kritiek geuit op het spel van Lucas Vázquez in de Champions League-wedstrijd tegen Bayern München. De oud-middenvelder van Real Madrid noemde de prestatie van de rechtsback "Real Madrid-onwaardig". VoetbalNieuws.nl zet de citaten van de voormalig prof voor je op een rij.

"Lucas Vázquez, die rechtsback. Als je Madrid-fan bent, hou je je hart vast met die jongen. Hij is totaal geen verdediger", zei Sneijder tijdens de nabeschouwing op RTL7. Zijn ongenoegen over Vázquez was duidelijk, vooral vanwege zijn rol bij de tegendoelpunten. "Hoe kun je nu hier je been uitsteken? Dit kán toch niet", betreurde de analist, nadat Vázquez een strafschop veroorzaakte die door Harry Kane werd benut voor Bayern.

De afwezigheid van Dani Carvajal door een schorsing werd door Sneijder aangemerkt als een cruciaal gemis voor het team. "Real Madrid heeft oprecht mazzel dat Carvajal er volgende week weer is, want hem vind ik echt geweldig op die positie," vervolgde hij.

Dit mooie affiche in de Champions League eindigde in een 2-2, waardoor er volgende week woensdag op 8 mei nog alles om voor te spelen is voor beide teams. Volgende week trapt Real Madrid in eigen huis af om 21.00 uur.