Geweldige assist Kroos zorgt voor Real doelpunt: Vinicius zet 0-1 op het scorebord

30 april - 21:35 Laatste update: 21:35

Vinicius Júnior is wederom de gevierde man aan de kant van Real Madrid. In de heenwedstrijd van de halve finale van de Champions League zet hij de Madrilenen op een 0-1 voorsprong. De assist van Toni Kroos is ook van wereldklasse.

Tegen het spelbeeld in is Real Madrid op voorsprong gekomen. Bayern München was het eerste kwartier oppermachtig en kreeg meedere kansen. Andriy Lunin liet echter zien niet alleen in de Champions League te kunnen keepen tegen Manchester City, maar dat hij ook zijn zenuwen de baas is in de halve finale tegen Der Rekordmeister.

Slechts één keer voor het doelpunt was Real Madrid op de helft van de Duitsers gekomen. De corner die dat opleverde, zorgde niet voor gevaar. Nadat Kroos de bal op het middenveld oppikte zag hij de Braziliaan starten en de oud-speler leverde een geweldige assist af.

Vinicius was net iets eerder bij de bal en kon zo de bal net langs de uitgekomen Manuel Neuer prikken. Kim Min-jae was ook kansloos, maar liet ook veel ruimte liggen. De Koreaan is de vervanger van Matthijs de Ligt die het duel door een mogelijke knieblessure moet missen.

  • match.tabs.match
  • match.tabs.setup
  • match.tabs.statistics

match.matchDetails


Datum
dinsdag 30 april 2024
Stadion
Fußball Arena München
Aftrap
21:00
Scheidsrechter
Turpin