Nieuws

VN TV-gids: Heerlijke Europa League-finale en play-offs om promotie/degradatie

VN TV-gids: Heerlijke Europa League-finale en play-offs om promotie/degradatie

06:30, Vandaag Laatste update: Gisteren, 23:59
3

Is er voetbal vandaag? Iets wat de échte liefhebbers zich elke dag afvragen. VoetbalNieuws.nl zet de leukste duels op een rijtje én informeert je waar deze te volgen zijn. Neem daarnaast hier vooral zelf een kijkje welke wedstrijden er afgewerkt worden voor vandaag.

Atalanta Bergamo - Bayer Leverkusen

Atalanta gaat met Teun Koopmeiners, Hans Hateboer en Mitchel Bakker in de Europa League-finale spelen tegen Bayer Leverkusen. De Duitsers werden ongeslagen landskampioen en hopen met Jeremie Frimpong in de gelederen een nieuwe prijs binnen te harken. De Europese finale begint vanavond om 21.00 uur en is live te volgen op zowel Veronica als het open kanaal van ESPN.

ADO Den Haag - Excelsior

Excelsior ging op de laatste speeldag onderuit tegen stadgenoot Feyenoord en wist zich daardoor niet direct te handhaven in de Eredivisie. De Kralingers moeten zich zien te redden in de play-offs en treffen in de halve finale ADO Den Haag. De Hagenezen schakelden in de vorige ronde De Graafschap uit en zijn uit op revanche. In 2022 promoveerde Excelsior namelijk ten koste van ADO Den Haag naar de Eredivisie. Na een geweldig spektakelstuk waren de Rotterdammers na strafschoppen te sterk. ADO Den Haag - Excelsior Rotterdam begint vanavond om 18.45 uur en is vanaf dat tijdstip live te volgen op ESPN.