Nieuws

Dit verwacht de bondscoach van Mexico van de toekomst van Gimenez

Dit verwacht de bondscoach van Mexico van de toekomst van Gimenez

13 maart - 13:51 Laatste update: 14:31

Jaime Lozano heeft zich uitgelaten over de toekomst van Feyenoord-spits Santiago Gimenez. De aanvaller is een vaste waarde in de selectie van de Mexicaanse bondscoach, die denkt te weten of de spits volgend jaar nog in de Eredivisie speelt. Dit is wat Lozano zegt over de toekomst van Gimenez.

Wat verwacht Lozano van de toekomst van Gimenez?

In een podcast van het Mexicaanse nationale elftal geeft bondscoach Lozano aan dat hij verwacht dat Gimenez komende zomer zal vertrekken bij Feyenoord. "Er zijn verschillende clubs die veel willen betalen komende zomer. Hij is enorm gegroeid", looft Lozano zijn spits. Gimenez begon het seizoen uitstekend bij Feyenoord. Na een slechtere fase lijkt de linkspoot zijn vorm weer gevonden te hebben met doelpunten tegen AS Roma, PSV en Heracles Almelo. Inmiddels staat de teller op 24 doelpunten in alle competities.

De bondscoach verwacht dat het heel lastig zal zijn voor Feyenoord om de Mexicaan nog een jaar vast te houden. "Wat ik denk, voel en een beetje met de club besprak, is dat het moeilijk zal zijn voor Santiago om lang bij deze club te blijven", geeft Lozano aan. "Er zijn meerdere clubs die veel zullen betalen aankomende zomer en die heel geïnteresseerd in hem zijn." Welke clubs dat precies zijn, laat de bondscoach zich niet over uit. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!