Transfernieuws

'Pogba flirt met Juventus-terugkeer: Ook Real Madrid en PSG in de race'

'Pogba flirt met Juventus-terugkeer: Ook Real Madrid en PSG in de race'

02-11-2021 14:35

Paul Pogba staat ervoor open om terug te keren naar Juventus. Met dat nieuws pakt La Gazzetta dello Sport dinsdag uit. De Franse middenvelder loopt bij Manchester United komende zomer uit zijn contract.

Daardoor is Pogba transfervrij, waardoor hij de clubs voor het uitkiezen heeft. Volgens de roze sportkrant zijn Real Madrid en Paris Saint-Germain ook geïnteresseerd in de diensten van de Franse middenvelder, maar Pogba zelf wil niets liever dan terugkeren bij De Oude Dame. Er is wel één complicatie: Juventus moet eerst twee spelers verkopen, om een hereniging mogelijk te maken. 

Het is weer een opvallende wending in de Pogba-soap, aangezien L'Équipe begin oktober wist te melden dat Pogba zijn contract bij Manchester United wilde verlengen. Transferexpert Fabrizio Romano ook op de hoogte was van een mogelijke contractverlenging. Daarna is het stil geworden rondom de toekomst van Pogba, tot nu. 

Pogba speelde tussen 2012 en 2016 ook al voor Juventus. Gedurende die vier jaar speelde hij 178 wedstrijden voor de club, waarin hij goed was voor 34 goals en veertig assists.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!