Breaking news

De Telegraaf: 'Ajax en AZ bereiken een akkoord over de transfer van Wijndal'

De Telegraaf: 'Ajax en AZ bereiken een akkoord over de transfer van Wijndal'

30-06-2022 18:15 Laatste update: 20:30
3

Owen Wijndal mag zich nagenoeg speler van Ajax noemen. De 22-jarige linksback ziet dat zijn club AZ en Ajax tot een akkoord zijn gekomen. De komende dagen zullen de laatste plooien worden gladgestreken en zal de verdediger medisch worden gekeurd, meldt De Telegraaf.

Ajax betaalt tien miljoen euro om Wijndal los te weken bij de Alkmaarders. De verdediger gaat een contract tekenen voor vijf seizoenen in de Johan Cruijff Arena. De transfer bleef lange tijd uit, omdat het technisch duo Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar eerst Nicolas Tagliafico wilde verkopen, maar uiteindelijk was er toch meer haast bij geboden dan aanvankelijk werd gedacht. Daarnaast zat de international hoog in de boom met zijn salaris.

Uiteindelijk zijn beide partijen toch tot elkaar gekomen, waarna Wijndal de geïnteresseerde clubs Napoli en Sevilla van de hand kon doen. Naar verwachting zal de verdediger zich snel bij de selectie van Alfred Schreuder voegen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!