Nieuws

Waar en hoe laat wordt het Nations League-duel Engeland - Nederland uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt het Nations League-duel Engeland - Nederland uitgezonden?

30-11-2023 16:41 Laatste update: 16:43

De Oranje Leeuwinnen kunnen vrijdagavond een goede stap richting de knock-outfase van de Nations League. De ploeg van bondscoach Andries Jonker komt in actie tegen Engeland. Waar wordt dit duel uitgezonden en hoe laat begint het? VoetbalNieuws dient als je tv-gids!

Nederland beleeft tot nu toe een uitstekende campagne in het kersverse landentoernooi. Zo heeft het negen punten behaald uit de vier gespeelde wedstrijden. In september werden de Engelsen, die onder leiding staan van Sarina Wiegman, met 2-1 verslagen in de Galgenwaard in Utrecht.

Het duel van vrijdag wordt gespeeld op Wembley, waar Oranje nog nooit heeft gespeeld. Bij een zege doet het goede zaken om poulewinnaar te worden. Alleen België zou de dames dan nog op onderling resultaat kunnen passeren.

Oranje Leeuwinnen tegen Engeland live op tv

Engeland – Nederland wordt vrijdag 1 december vanaf 20.45 uur uitgezonden op NPO 3. VoetbalNieuws zal via Langs de Lijn tevens verslag doen van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!