Nieuws

'Van grensoverschrijdend gedrag beschuldigde Egbers keert terug op televisie'

'Van grensoverschrijdend gedrag beschuldigde Egbers keert terug op televisie'

14-11-2023 17:40
1

Tom Egbers keert mogelijk weer snel terug op de televisie. De van grensoverschrijdend gedrag beschuldigde presentator is volgens het Algemeen Dagblad in gesprek met zowel de NOS als de NTR. Het meest waarschijnlijke is dat Egbers bij laatstgenoemde omroep aan de slag gaat.

Negen maanden geleden brak de NOS met Egbers wegens beschuldigingen aan grensoverschrijdend gedrag. De omroep zou na deze lange radiostilte weer met de presentator in gesprek zijn, maar die werd met stomheid geslagen toen hij hoorde van het bericht dat Studio Sport in een nieuw jasje wordt gestoken met Gert van ’t Hof, de opvolger van Egbers bij de NOS.

Volgens het AD is Egbers nu in gesprek met de NTR over een terugkeer op televisie. Het zou gaan om het programma Andere Tijden Sport. Volgens de krant ontkent de omroep dat er sprake is van ‘concrete gesprekken’ maar meerdere bronnen bevestigen aan de krant dat dit wel zo is.

Egbers zou op zijn beurt een afspraak hebben gemaakt met de NOS. De prestentor stelt dat elk persbericht dat zijn werk raakt eerst aan hem moet worden voorgelegd. Dat zou afgelopen week niet zijn gebeurd bij de aankondiging van het 'nieuwe Studio Sport Eredivisie' waar Leonne Stendler nu korte analyses bij geeft.

Bekijk of beluister hier de nieuwe aflevering van TITELSTRIJD met onder andere oud-Feyenoorder Mohamed Taabouni over Quinten Timber en Arne Slot!