Nieuws

'Neymar is niet blij met uitspraken van Al-Khelaïfi en overweegt vertrek bij PSG'

'Neymar is niet blij met uitspraken van Al-Khelaïfi en overweegt vertrek bij PSG'

27 juni - 09:23
0

Neymar is niet blij met de uitspraken die Paris-Saint-Germain-voorzitter Nasser Al-Khelaïfi recentelijk over hem deed. De Braziliaanse aanvaller twijfelt daarom aan zijn toekomst in de Franse hoofdstad.

Al-Khelaïfi werd in gesprek met Le Parisien gevraagd naar een mogelijk vertrek van Neymar. "Wat ik je kan vertellen is dat we van al onze spelers veel meer verwachten dan ze afgelopen seizoen lieten zien. Neymar moet nederig worden. Hij moet veranderen om blessures, schorsingen en fouten te voorkomen. Voor volgend seizoen is het doel duidelijk: hij zal elke dag 200 procent inzet moeten tonen", antwoordde de voorzitter.

De uitspraken van Al-Khelaïfi zijn niet goed gevallen bij Neymar, die nu open zou staan voor een vertrek bij PSG, meldt RMC Sport. De Braziliaan beschikt nog over een vijfjarig contract bij de Franse grootmacht en dus zou een transfer echter wel een lastig verhaal kunnen worden. De salariseisen van Neymar zouden ook een struikelblok kunnen vormen, maar Manchester United, Chelsea en Newcastle United zouden ondanks dat wel een poging kunnen wagen, schrijft RMC.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Ook te beluisteren op Spotify

Plaats een reactie