Transfernieuws

'Bale vertrekt naar de Verenigde Staten en bereidt zich in MLS voor op WK'

'Bale vertrekt naar de Verenigde Staten en bereidt zich in MLS voor op WK'

25 juni - 17:30
0

Gareth Bale gaat niet in zijn geboorteplaats bij Cardiff City voetballen, maar vertrekt naar de Major League Soccer in de Verenigde Staten. De Welshman gaat zich op het WK voorbereiden met Los Angeles FC

Onder meer The Athletic en transferexpert Fabrizio Romano melden dat nieuws. Bale vertrok onlangs bij Real Madrid na negen jaar en stond, aangezien zijn transfervrije status, in de belangstelling van veel clubs. Onder meer Getafe CF en Cardiff City waren zeer geïnteresseerd in de buitenspeler die in twee Champions League-finales wist te scoren. De speler werd recent in Cardiff gespot en het gerucht ging rond dat de speler met de club in gesprek was.

Bale lijkt echter naar de VS te vertrekken en gaat een éénjarig contract tekenen bij Los Angeles FC, met een optie om nog achttien maanden te verlengen. Bale wist onlangs het eerste WK-ticket sinds 1958 te bewerkstelligen met het nationale elftal van Wales en zal topfit willen zijn wanneer het toernooi in november begint in Qatar. Na avonturen bij Southampton, Tottenham Hotspur en Real Madrid gaat Bale dus naar Los Angeles. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Ook te beluisteren op Spotify

Plaats een reactie