Transfernieuws

'Feyenoord kijkt naar linksback van Valencia als mogelijke opvolger Malacia'

'Feyenoord kijkt naar linksback van Valencia als mogelijke opvolger Malacia'

23-06-2022 16:01

Feyenoord houdt steeds meer rekening met een vertrek van Tyrell Malacia en is op zoek naar een nieuwe linksback. De Rotterdammers hebben bij Valencia CF naar de beschikbaarheid van Jésus Vászquez geïnformeerd. 

Dat meldt het Spaanse CopeDe negentienjarige Vázquez speelde het afgelopen seizoen vijftien wedstrijden voor de club uit de sinaasappelstad en liet een goede indruk achter. De linksback doorliep zijn gehele opleiding bij Valencia en brak in de winterperiode door bij het eerste elftal. 

Valencia moet dringend verkopen gezien de financiële situatie, maar naar verluidt wordt Vazquez als 'onverkoopbaar' bestempeld. Naast Feyenoord is Premier League-promovendus Nottingham Forest ook geïnteresseerd in de jonge back. Volgens het Spaanse medium hebben zowel Feyenoord als Nottingham een bod van boven de vijf miljoen aangeboden, maar kregen beide clubs nul op het rekest. 

Malacia beleefde een geweldig seizoen bij Feyenoord en heeft de clubs voor het uitkiezen. Olympique Lyon leidt de dans om de linksback vast te leggen, maar clubs als Newcastle United en Manchester United staan ook in de rij. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!