Nieuws

'Manchester United-kleedkamer verantwoordelijk voor Van de Beek-switch'

'Manchester United-kleedkamer verantwoordelijk voor Van de Beek-switch'

30-10-2021 11:08

The Daily Mail onthult de reden achter de wissel van Donny van de Beek naar een nieuwe zaakwaarnemer. Volgens de boulevardkrant is de Nederlander op advies van zijn teamgenoten geswitcht naar Ali Dursun. 

De 24-jarige middenvelder hoopt met Dursun - die ook de belangen van onder meer Frenkie de Jong behartigt - gemakkelijker een overstap naar een nieuwe club te maken in de komende transferperiode. Van de Beek zat al vanaf het begin van zijn carrière bij Guido Albers, waardoor zijn vertrek veel vragen opriep. The Daily Mail weet dat de selectie van The Red Devils de Nederlander heeft geadviseerd om deze stap te zetten.

Een winters vertrek voor Van de Beek valt zodoende niet uit te sluiten. Afgelopen zomer leek een overgang naar Everton dichtbij, maar Ole Gunnar Solskjaer stak daar en stokje voor. De voorbije maanden voerden de speler en zijn oud-zaakwaarnemer nog gesprekken met The Toffees en Wolverhampton over een verhuurperiode, maar ook dit liep op niks uit. Het is niet bekend wat voor invloe dit heeft gehad op de zaakwaarnemerswissel. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!