Transfernieuws

'Van een Arsenal-bod op Martínez is niets waar, United bereidt wel een bod voor'

'Van een Arsenal-bod op Martínez is niets waar, United bereidt wel een bod voor'

20-06-2022 09:36
3

Arsenal heeft wel degelijk interesse in Lisandro Martínez, de situatie zit wat anders in elkaar dan dat eerder werd gemeld. De Londenaren zouden een bod hebben gedaan, maar daar blijkt niets van waar. Wel is het zo dat ze zich hebben gemeld, maar ze zijn hard geschrokken van de vraagprijs.

Ajax liet Arsenal weten dat Martínez niet mag vertrekken uit Amsterdam, maar zal dat naar alle waarschijnlijkheid ook gaan vertellen aan Manchester United. Volgens De Telegraaf wil manager Erik ten Hag de Argentijn graag inlijven. Dit omdat het er alle schijn heeft dat Jurriën Timber bij Ajax wil blijven.

De Telegraaf zet wel zijn vraagtekens bij de intenties van Ajax. Wat als één van de twee Engelse grootmachten een gigantisch bod neerlegt? De kans bestaat dan dat de Amsterdammers toch over stag zullen gaan, gezien het verleden. Er werd namelijk al eens een bod van 47 miljoen euro afgewezen op David Neres, die afgelopen winter voor nog minder dan de helft van dat bedrag naar Shakthar Donetsk vertrok.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!