Nieuws

Bale helpt verrassend gerucht de wereld uit: 'Ik ga niet voor Getafe spelen'

Bale helpt verrassend gerucht de wereld uit: 'Ik ga niet voor Getafe spelen'

10-06-2022 23:43 Laatste update: 23:45

Gareth Bale gaat niet aan de slag bij Getafe CF. Afgelopen week ontstond het verrassende gerucht dat de entourage van Bale de Welshman had aangeboden bij de Spaanse club, maar Bale heeft zelf het gerucht uit de wereld geholpen tijdens een persconferentie op vrijdag. 

Getafe-voorzitter Angel Torres hielp het gerucht de wereld in en het Spaanse MARCA bevestigde inderdaad dat de gesprekken hadden plaatsgevonden. Bale heeft zelf echter minder zin in het avontuur en heeft meteen gereageerd op de eventuele overstap. "Ik ga niet voor Getafe spelen, zoveel is duidelijk", liet de Welshman weten, die definitief afscheid heeft genomen van Real Madrid. 

Waar Bale wel zal neerstrijken, is nog niet bekend. De aanvaller wil er zelf nog niets over kwijt. "Waar ik ook heen ga, het is een win-winsituatie, want ik kan zo minuten maken met het WK op oog." Wales kwalificeerde zich ten koste van Oekraïne voor het eerste WK in 66 jaar. Voor Bale is het van groot belang speelfit te blijven in het komende halfjaar. Cardiff City is één van de kandidaten die Bale graag naar zijn geboorteplaats wil halen. Voorzitter Mehmat Dalman maakt zich hard voor de komst van de Welshman.  

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!