Nieuws

'FC Barcelona wijst eerste United-bod op De Jong af, clubs nog steeds in contact'

'FC Barcelona wijst eerste United-bod op De Jong af, clubs nog steeds in contact'

10-06-2022 19:35 Laatste update: 19:40
1

FC Barcelona heeft het eerste bod van Manchester United op Frenkie de Jong naast zich neergelegd. De clubs zijn nog altijd in gesprek over de middenvelder, meldt Fabrizio Romano.

De transferexpert weet te melden dat United een bod heeft uitgebracht van zestig miljoen euro. Daarnaast zou er tien miljoen euro aan bonussen worden toegevoegd door de Engelse grootmacht. Hoewel Barça het bod heeft afgewezen zijn de gesprekken nog altijd in volle gang.

The Athletic kwam eerder al met het nieuws dat De Jong open zou staan voor een overstap naar Old Trafford. De Catalanen willen meewerken aan een vertrek van de oud-Ajacied, omdat de club het geld goed kan gebruiken. De Jong heeft zelf nog niet uitgesproken te willen vertrekken uit Barcelona. Bij United zou hij worden herenigd met Erik ten Hag, met wie hij succesvol was in zijn Ajax-periode.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!