Nieuws

AD, De Telegraaf en RTL: Bliksemsnel vertrek van Weghorst in de maak

AD, De Telegraaf en RTL: Bliksemsnel vertrek van Weghorst in de maak

04-06-2022 12:35 Laatste update: 12:51

Wout Weghorst lijkt na een half jaar alweer afscheid te gaan nemen van Burnley. De spits staat op de nominatie om te vertrekken naar het Turkse Besiktas.

Het is niet de eerste keer dat de link tussen Weghorst en de nummer zes van het voorbije Süper Lig-seizoen wordt gelegd. Vooral de internationale pers pakte al eerder uit met dit nieuws. Ook De Telegraaf, het Algemeen Dagblad en RTL pikten het nieuws op. Weghorst ligt nog voor drie jaar vast bij The Clarets, die bereid lijken te zijn om hem te verhuren. Besiktas zou het meeste baat hebben bij een optie tot koop.

De twaalfvoudig Oranje-international kwam in de winterstop over van VfL Wolfsburg, waar hij 3,5 seizoen had doorgebracht. Bij Burnley begon hij sterk, met één goal en twee assists, maar kon hij uiteindelijk niet voorkomen dat de club na zes jaar Premier League is gedegradeerd: Burnley eindigde als achttiende.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!