Nieuws

'PSV ziet af van transfer Cillessen en onderzoekt andere opties onder de lat'

'PSV ziet af van transfer Cillessen en onderzoekt andere opties onder de lat'

29-05-2022 13:11 Laatste update: 13:14
1

Jasper Cillessen gaat hoogstwaarschijnlijk niet naar PSV. De sluitpost van Valencia stond in serieuze belangstelling van de Einhovenaren, maar de club heeft besloten om verder te kijken.

Dat melden Voetbal International en het Eindhovens Dagblad. Cillessen staat nog één jaar onder contract in Spanje, waardoor de 33-jarige doelman een serieuze optie was voor de Eindhovenaren. Er zijn verschillende gesprekken gevoerd tussen beide partijen, maar er zijn binnen PSV te veel twijfels over zijn fysieke gesteldheid. De 61-voudig Oranje-international heeft de afgelopen jaren niet altijd een heel seizoen kunnen keepen vanwege blessureleed. Afgelopen seizoen speelde hij zeventien wedstrijden in La Liga.

PSV gaat nu andere opties onderzoeken. Eerder viel de naam van Anderlecht-goalie Hendrik van Crombrugge al in de wandelgangen. Naar verluidt willen de Eindhovenaren ook andere buitenlandse opties bekijken. Zo zou PSV werk willen gaan maken van de Braziliaanse sluitpost Hugo Souza, schrijft het Eindhovens Dagblad. Bronnen kunnen dit echter nog niet bevestigen. De 23-jarige doelman van Flamengo zal in Eindhoven de strijd aan moeten gaan met Joël Drommel.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!