Nieuws

Drukke transferwindow dient zich aan voor De Jong: 'PSV gaat er alles aan doen'

Drukke transferwindow dient zich aan voor De Jong: 'PSV gaat er alles aan doen'

23-05-2022 17:59

PSV zet vol in op een langer verblijf van Cody Gakpo en Ibrahim Sangaré. Dat laat technisch directeur John de Jong weten in een interview met ESPN.

Vooral grootmachten uit de Premier League zouden op het vinkentouw zitten. Gakpo kan rekenen op interesse van Arsenal, terwijl het Liverpool van Virgil van Dijk wel oren zou hebben naar de komst van Sangaré. Het zal een hels karwei worden om het duo in Eindhoven te houden. "Wij willen ze bij de ploeg houden. Een PSV met Gakpo en Sangaré is een stuk beter dan zonder. We gaan er alles aan doen om ze bij de club te houden", aldus De Jong.

De ESPN-verslaggever trekt een vergelijking met de soap rondom Kylian Mbappé bij PSG. De Fransman besloot tegen alle verwachtingen in tóch bij PSG te blijven. "Ik hoop met dezelfde uitkomst. Dan hoop ik alleen dat we iets minder geld kwijt zijn", lacht De Jong.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!