Nieuws

'Arsenal en Barcelona volgen ontwikkelingen rondom City-middenvelder op de voet'

'Arsenal en Barcelona volgen ontwikkelingen rondom City-middenvelder op de voet'

17-05-2022 16:26
1

Ilkay Gündogan is in gesprek met Manchester City over zijn toekomst. De gesprekken draaien niet om een contractverlenging, weet Fabrizio Romano. Over belangstelling heeft de 31-jarige spelverdeler geen reden tot klagen.

In 2016 werd Gündogan losgeweekt bij Borussia Dortmund voor een bedrag van 27 miljoen euro. Deze jaargang is zijn rol wat minder prominent dan in de voorbije seizoenen, waardoor de speculaties over een eventueel vertrek op gang kwamen. Volgens de transferexpert bestaat er een 'serieuze kans' dat de international van Duitsland na afloop van dit seizoen vertrekt bij The Citizens.

Deze week doken er gerusten op dat Spanje mogelijk de volgende bestemming zou worden voor Gündogan, aangezien hij in dat land gespot werd. Romano ontkracht die berichten. Wel zijn meerdere clubs geïnteresseerd in de diensten van de middenvelder. Zo zouden FC Barcelona en diverse Duitse clubs de ontwikkelingen in de gaten houden. Arsenal wordt alleen concreet indien het zich weet te plaatsen voor de Champions League.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!