Nieuws

Ihattaren gaf 'Marokkaanse hug' na kampioenswedstrijd: 'Dat zag er heel strak uit'

Ihattaren gaf 'Marokkaanse hug' na kampioenswedstrijd: 'Dat zag er heel strak uit'

15-05-2022 15:28 Laatste update: 15:32

Mohamed Ihattaren is heel goed op weg bij Ajax, vertelt Hans Kraay jr. bij Goedemorgen Eredivisie op ESPN. De analist kwam de linkspoot tegen bij de kampioenswedstrijd van de Amsterdammers.

Kraay jr. was jaren geleden al lovend over Ihattaren. "Dat heeft hij op één of andere manier altijd opgeslagen. Elke keer als ik bij een wedstrijd van PSV was, kwam hij naar me toe om een Marokkaanse hug te geven. Dat is hij blijven doen. Afgelopen woensdag, toen Ajax kampioen werd, kwam hij weer naar me toe", vertelt Kraay. "Dat zag er heel strak uit. Hij zei dat hij deze zomer alleen maar gaat trainen... Ik hoop zó dat hij dat echt gaat doen. Dan kan zijn carrière weer glans krijgen."

Ihattaren zat al meerdere malen bij de wedstrijdselectie van Ajax, maar maakte nog geen minuten in de Eredivisie. In de bekerfinale mocht hij wel invallen van trainer Erik ten Hag en bij Jong Ajax pakte hij ook zijn minuten mee.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!