Nieuws

Zaakwaarnemer reageert op overlijden Lukoki: 'Familie in shock en erg verdrietig'

Zaakwaarnemer reageert op overlijden Lukoki: 'Familie in shock en erg verdrietig'

09-05-2022 13:26 Laatste update: 11-05-2022 11:28

De voetbalwereld staat op zijn kop door het plotselinge overlijden van Jody Lukoki. De aanvaller van Congolese komaf werd maar 29 jaar. Na steunbetuigingen van FC Twente, SC Cambuur en PEC Zwolle bevestigt zaakwaarnemer Menno Groeneveld het overlijden en komt met een statement naar buiten.

Groeneveld is in contact geweest met de familie van Lukoki. 'Bij deze wil ik bevestigen dat ik inderdaad op de hoogte ben gesteld door zijn familie betreft het overlijden van Jody', aldus Groenveld tegen Voetbal International. 'Wij als agentschap zijn hiervan diep gechoqueerd. De exacte oorzaak van overlijden is bij ons nog niet bekend. De familie is in shock en erg verdrietig. Jody was een hele vrolijke jongen, en was bijna hersteld van zijn blessure. Voor nu wil ik het hierbij laten en graag vraag ik ook van journalisten om de situatie los te laten en familie en vrienden ruimte te geven om dit te verwerken', besluit de zaakwaarnemer.

Naast Groeneveld is het nieuws ook over de grens binnengekomen. Ludogorets Razgrad en Yeni Malatyaspor, de buitenlandse clubs waar Lukoki onder contract heeft gestaan, geven via de officiële kanalen aandacht aan het trieste nieuws over hun ex-werknemer.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!