Nieuws

Van Dijk baalt van Liverpool-remise: Titelgevoel… dat is lastig te zeggen

Van Dijk baalt van Liverpool-remise: "Titelgevoel… dat is lastig te zeggen"

08-05-2022 16:25
1

Virgil van Dijk baalt stevig van het gelijke spel van Liverpool tegen Tottenham Hotspur. Door het puntverlies lijkt de kans dat de Premier Lague-titel naar Manchester City gaat weer een stuk groter.

Van Dijk vindt het moeilijk om uit te leggen hoe de titelkansen voor Liverpool er nu voor staan. "Titelgevoel… dat is lastig te zeggen. Ik baal enorm dat we hier punten hebben laten liggen. Je weet dat elk puntverlies einde race kan zijn, omdat City zó goed is", aldus de aanvoerder van Oranje tegenover Ziggo Sport.

The Citizens treden zondag aan tegen Newcastle United en hopen dan weer drie punten uit te lopen op The Reds. "Hopelijk scoren ze morgen niet weer binnen een paar minuten. Dan is het ook niet meer leuk om te kijken", lacht Van Dijk. "Wij moeten de rest van de wedstrijden die we spelen proberen te winnen. Dat hadden we vandaag helaas ook moeten doen. Maar ja, we zullen het zien. Er kan nog van alles gebeuren."

Momenteel hebben Liverpool en Manchester City beiden 83 punten. De ploeg van Pep Guardiola heeft een wedstrijd minder gespeeld. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!