Nieuws

Ten Hag gewaarschuwd voor Man United-selectie: 'Grotendeels onprofessioneel'

Ten Hag gewaarschuwd voor Man United-selectie: 'Grotendeels onprofessioneel'

08-05-2022 13:03
1

Erik ten Hag wordt in Engeland gewaarschuwd voor de huidige staat van de Manchester United-selectie. Oud-spits Gabby Agbonlahor zag de Engelse grootmacht zaterdag weer ongenadig hard door de mand vallen.

United verloor 4-0 uit bij Brighton & Hove Albion en zagen daardoor plaatsing voor de Champions League definitief uit zicht raken. "Ik zou na de laatste twee weken tegen veel spelers zeggen dat ze niet hoeven terug te keren", aldus Agbonlahor bij talkSPORT. "Het is lastig, veel spelers hebben een contract en je krijgt helemaal niks voor deze spelers tijdens de transferperiode."

De oud-aanvaller van onder meer Aston Villa waarschuwt Ten Hag. "Dus, grote problemen voor Ten Hag. Als ik hem was, zou ik me grote zorgen maken. Een groot deel van de spelers was niet professioneel tegen Brighton. Het was echt verschrikkelijk."

Ten Hag vertrekt aan het einde van dit seizoen bij Ajax. De tacticus gaat bij Manchester aan zijn eerste grote klus in het buitenland beginnen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!