Nieuws

Kramer heeft vertrouwen in goede afloop: 'Er is hier niet snel sprake van stress'

Kramer heeft vertrouwen in goede afloop: 'Er is hier niet snel sprake van stress'

27-04-2022 17:52

Michiel Kramer heeft vertrouwen dat RKC Waalwijk volgend seizoen 'gewoon' weer in de Eredivisie zal spelen. Met nog vier competitiewedstrijden te gaan hebben de Waalwijkers nog alles in eigen hand in de strijd tegen degradatie.

"Er is hier niet snel sprake van paniek of stress", trapt Kramer af in gesprek met het Algemeen Dagblad. "En zelf ben ik van nature ook vrij relaxt. En waarom zouden we dat niet zijn? De sfeer is goed bij RKC, de klik met onze trainer Joseph Oosting tenminste zo. En kijkend naar de stand hoeven we ons ook geen stress aan te laten praten. We hebben alles in eigen hand."

Kramer verwacht dat RKC aan drie punten genoeg heeft om de play-offs te ontlopen. De huidige nummer 15 van de Eredivisie speelt in het resterende programma nog tegen FC Groningen (thuis), SC Cambuur (uit), Heracles (thuis) en AZ (uit). "De meeste van die clubs strijden nog wel degelijk ergens voor. Maar kansen liggen er zeker voor ons, ja", vervolgt de spits die dit seizoen al tien keer trefzeker was voor de Waalwijkers. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!