Nieuws

Innovatiemanager Vlemmings langer bij Dordrecht: 'Er ligt een uitdagende ambitie'

Innovatiemanager Vlemmings langer bij Dordrecht: 'Er ligt een uitdagende ambitie'

21-04-2022 09:36
0

Leon Vlemmings gaat een langere samenwerking aan met FC Dordrecht. De voormalig trainer van onder meer Feyenoord zal nog minimaal vier jaar gaan fungeren als innovatiemanager bij de Keuken Kampioen Divisie-club. 

Vlemmings is in Dordrecht verantwoordelijk voor de voetbalzaken van de club, maar hij probeert ook een bijdrage te leveren aan het garanderen van een duurzamere toekomst van FC Dordrecht. "We hebben de afgelopen maanden met vele betrokkenen een sterk verhaal gecreëerd met Energiek Dordt. Een visie, plan en proces waar ik heel blij van word en waar ik enorm in geloof. Er ligt een uitdagende ambitie richting het seizoen 2025-2026 die we alleen door samenwerking gaan realiseren. Daar wil ik me graag aan verbinden", zegt Vlemmings in gesprek met het Algemeen Dagblad

Algemeen directeur Hans de Zeeuw is ook erg blij dat de voormalig trainer van Feyenoord langer aan de club verbonden zal blijven. "Het is uiteraard logisch dat na alle positieve reacties van de afgelopen tijd wij de ingeslagen weg een passend vervolg willen geven. Het is niet voor niets een (middel)lange termijnvisie, waarbij ook een belangrijke rol is weggelegd voor onze investeerder Sporttz", aldus De Zeeuw.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie