Nieuws

Neymar mist CL-wedstrijd tegen RB Leipzig, Icardi niet aanwezig op PSG-training

Neymar mist CL-wedstrijd tegen RB Leipzig, Icardi niet aanwezig op PSG-training

18-10-2021 16:14

Paris Saint-Germain kan dinsdag in de Champions League-wedstrijd tegen RB Leipzig niet beschikken over sterspeler Neymar. De Braziliaan ondervindt hinder van een bovenbeenblessure. 

Dat bevestigt Mauricio Pochettino op de persconferentie in aanloop naar dat duel. "Neymar heeft pijn sinds hij terug is gekeerd van zijn interlandverplichtingen. Hij zal een behandelingsperiode van een paar dagen moeten ondergaan voordat hij weer normaal kan terugkeren in de ploeg", meldt de PSG-trainer. Ook Leandro Paredes is nog niet van de partij tegen Brian Brobbey en co. De middenvelder van de Parijzenaren kampt met een blessure aan zijn dij. 

Of Mauro Icardi in actie kan komen tegen RB Leipzig, is ook nog maar zeer de vraag. De aanvalsleider van Paris Saint-Germain kwam op zowel zondag als maandag niet opdagen op de training. Naar verluidt heeft hij relatieproblemen, wat de reden is achter zijn afwezigheid. De 28-jarige spits doet er op Instagram alles aan om zijn relatie te redden, maar die poging lijkt mislukt. Zijn vrouw en tevens zaakwaarnemer, Wanda Icardi, plaatst een foto van haar hand met de bijtekst: 'Ik vind mijn hand mooier zonder ring'. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!