Nieuws

'Ajax-beul kan Ten Hag volgen naar Man United en ontloopt Schmidt bij Benfica'

'Ajax-beul kan Ten Hag volgen naar Man United en ontloopt Schmidt bij Benfica'

11-04-2022 11:23

De kans is groot dat Darwin Núñez komende transferperiode de overstap gaat maken naar een Europese topclub. De spits van Benfica staat op het lijstje van onder meer Manchester United, Paris Saint-Germain en Chelsea.

De 22-jarige Uruguayaan scoorde dit seizoen al 24 keer in evenveel wedstrijden in de Portugese competitie. Daarnaast scoorde Núñez vijf keer in de Champions League, waarvan zijn goal tegen Ajax in de Johan Cruyff Arena de belangrijkste tot nu toe was. Deze statistieken zijn nu ook bij de topclubs van Europa bekend. Benfica wil de spits echter niet zomaar laten gaan. De Portugese topclub mikt volgens The Athletic op zo’n zeventig miljoen euro.

Núñez kwam in 2020 over van UD Almeria en scoorde er sindsdien op los voor O Glorioso. De Uruguayaans international heeft nog een contract tot medio 2025, waardoor Benfica veel geld voor de spits kan vragen. Mocht de aanvaller inderdaad naar Manchester United vertrekken, krijgt hij mogelijk te maken met Ajax-trainer Erik ten Hag. De Nederlander is in gesprek met de Engelse grootmacht over een mogelijk dienstverband. Bij een vertek loopt Núñez PSV-trainer Roger Schmidt waarschijnlijk mis. De Duitser is dichtbij het tekenen van een tweejarig contract bij de Portugezen.  

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!